Защо да дарим средства за УН „Хермес“ 2018/2019

Logo-050-UN-Hermes-200x323

Скъпи родители, знаем, че за Вас са важни условията, в които учат Вашите деца. Затова се надяваме да бъдете активни в помощта си при реализирането на проектите ни за нашето училище! Кампания 2018/2019.

 

Може да се запознаете с нашата актуализирана брошура (към септември 2018) тук:

 

 

Сдружение Училищно настоятелство „Хермес“ при 125 СОУ „Проф. Боян Пенев“, град София (УН “ХЕРМЕС”) е създадено през 2001 година с основна мисия да участва ефективно в осъществяване на добра комуникация между родителите, учениците и ръководството на 125 СУ „Боян Пенев“, както и да подпомага подобряването на материално – техническата база на училището. Настоятелството обединява родители и общественици, активно участващи в живота на училището.

Ние, членовете на УН „Хермес“, приемаме изключително сериозно мотото на 125-то СУ “Боян Пенев“:

„Училище с лице, училище за личности“

Обединяваме ентусиазма, опита и инициативността си в посока поддържане на изградения в годините авторитет на училището, и не на последно място – стимулиране на учениците да приемат класните стаи като свой втори дом.

 

  • Настоятелството обединява родители и общественици, активно участващи в живота на училището
  • Участието в УН „Хермес“ е изцяло на доброволен принцип
  • УН „Хермес“ води стриктна отчетност за събраните и разходваните средства, като дейността се определя според законите на Р. България, Устав на УН „Хермес“, както и Общо събрание на Настоятелите
  • Всички усилия на УН „Хермес“ и Настоятелите са единствено в полза за утвърждаване на авторитет на училището, материалната база и осигуряване на нормалното развитие на Нашите деца в училищната среда
  • Всеки с желание, идеи и възможности за съдействие е добре дошъл в УН „Хермес“.

Може да изтеглите кратко издание с обобщение на проектите изпълнени в последните години. Използвайте тази информация за да популяризирате дейността на УН „Хемрес“.

 

Цветна версия (зелено):

Версия в черно и бяло:

 

Защо да дарим средства за УН „Хермес“ 2018/2019
Tagged on:

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.