2017 Училищен живот

Online гласуване на Втория училищен референдум

Уважаеми родители, за втора поредна година в 125 СУ „Боян Пенев“ ще се проведе Училищен референдум – част от инициативата „Гражданско образование в действие“, който ще се проведе на 30.11.2017г.

За трета учебна година „Училище за родители“

Уважаеми родители, на 12 октомври 2017г. (четвъртък) от 18.30 часа в актовата зала ще се проведе първата за тази учебна година среща от инициативата на 125 СУ   „Училище за родители“. Екипът психолози на училището е подготвил разнообразни теми за дискусии и презентации,

Видео | Проект „Зелена класна стая“

Горди сме да споделим с Вас видеото за Зелена класна стая. Проект „Зелена класна стая“ е развитие и продължение на вече реализирания през учебната 2015/2016 г. проект за озеленяване и облагородяване на така наречения „английски двор“ на училището.

Училище по мото безопасност

В края на учебната година и началото на лятната ваканция, по покана на Училищното настоятелство в 125-то СУ „Боян Пенев“ се проведе второто за град София „Училище по мото безопасност“. Инициативата е част от социалната мото кампания на BMM (Bulgarian

Награди на Училищно настоятеслтво „Хермес“ за учебната 2016/2017 година

В навечерието на най-светлия празник 24 май, Училищно Настоятелство „Хермес“ за поредна година награди най-изявените ученици и учители от 125 СУ, които донесоха награди през учебната 2016/2017 година от международни и национални състезания в различни области, а също така активно участваха в училищния живот. Номинациите бяха разделени в категории: Български език, Математика, Природни науки, Хуманитарни науки, Спорт, Изкуство, Активна училищна и социална дейност и Предприемачество.

Победителите от състезанието по Български език „Проф.Боян Пенев“- 2017г.

На 24 Май 2017г., Училищно настоятелство „Хермес“ към 125 СУ награди победителите от състезанието по български език и литература „Проф. Боян Пенев“, проведено на 1  Април 2017г.

Номинации за награждаване за учебната 2016/2017 година

За поредна учебна година УН „Хермес“ има честта да награди най-будните ученици и най-изявените учители от 125 СУ „Боян Пенев“. Изборът беше изключително труден поради многото кандидатури и разнородни интереси и постижения.

Иновативна математическа лаборатория

Уважаеми родители, на 4 април 2017г. ще бъде открита Иновативната математическа лаборатория в 125 СУ „Боян Пенев“. Проектът е съвместна инициатива на ръководството на училището и училищното настоятелство. На предстоящите родителски срещи всички желаещите ще имат възможност да посетят и