Общо събрание на Училищното настоятелство Хермес 2020

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/09/2020
4:30 pm - 5:30 pm

Location
125 СУ "Боян Пенев"

Categories


Уважаеми родители,

Напомняме, че на 18 септември 2020г.  от 18:30ч. в актовата зала ще се проведе Общо събрание на Училищно настоятелство „Хермес“ при 125 СУ.

Срещата ще се проведе при спазване на мерките за безопасност. Моля за присъствието си да осигурите лични предпазни маски!

Във връзка с по-добрата организация, моля да имате предвид, че регистрацията за Общото събрание на Училищното настоятелство ще стартира в 18:15ч.

При пристигането си, ще бъдете посрещнати и настанени от наши представители, като единствено настоящите членове на Настоятелството ще бъдат поканени да се впишат в присъствения лист за регистрация. Право на гласуване ще имат само регистрираните в присъствения лист. Напомням, че възпрепятстваните да присъстват членове на Настоятелството, могат да бъдат представлявани от техен опълномощен представител от Училищното настоятелството.

Събранието ще започне в 18:30ч. при наличен кворум, затова моля да бъдете точни и не закъснявате!

Каним всички бъдещи настоятели да присъстват на откриването на заседанието, за да могат да се представят накратко пред Училищното Настоятелство преди гласуването на кандидатурите им.

Срещата ще се проведе по обявения в поканата ред. Въпроси от общ или оперативен характер няма да бъдат обект на обсъждане на заседанието!

Моля по време на заседанието да не се внасят събрани дарения, тъй като това ще попречи на нормалното протичане на срещата. Дарения ще могат да се внасят преди започване или след приключване на Общото събрание!