Честит първи учебен ден на всички ученици!

Мили деца!

Бъдете здрави, весели и усмихнати през цялата учебна година! Стъпвайте смело по пътя на знанието, изразявайте мнението си и отстоявайте решенията си!

Бъдете мислещи, съобразяващи и креативни! Уважавайте се и си помагайте! Влагайте старание и устременост в учението и ще бъдете много успешни! Носете с вас всеки ден смелост, любопитство, толерантност, трудолюбие, търпение! И винаги пазете част от детството в душите си!

Антоан дьо Сент Екзюпери е казал, че „Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му“. Бъдете смели мечтатели и откриватели и истински приятели помежду си!

Вие, нашите деца, сте бъдещите граждани на света. В дните на глобални предизвикателства единствено общите усилия на родителите и преподавателите ще ви подготвят за отговорностите и предизвикателствата на бъдещето. Помнете, че ние сме до вас всеки миг, готови да ви помагаме с цялата си любов!

Мили родители, нека се учим от нашите деца и да се стараем да разбираме техния свят и да подкрепяме техните копнежи! Нека за нас е най-важно те да са здрави, щастливи и искрени! Децата днес са носители на нови идеи, мисли и решения. Да им се доверим и да застанем зад тях в реализирането на плановете им!

На добър час през новата учебна година и нека светлина озарява пътя за всички ви!

 

Елена Найденова – Председател Училищно настоятелство „Хермес“

 

Честит първи учебен ден на всички ученици!
Tagged on: