Детска художествена изложба

Скъпи деца, родители и учители,

Фондация BePart и Училищно настоятелство „Хермес“ имат удоволствието да Ви поканят на откриването на ДЕТСКАТА ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗЛОЖБА В ГАЛЕРИЯ ГЕОРГИ ПЕТРОВ,  в която ще бъдат представени рисунките на учениците от 125. СУ „Боян Пенев“, наградени в творческите конкурси, организирани от Училищното настоятелство през учебната 2018/2019 година. Ще се радваме да присъствате, както и да споделите поканата с вашите приятели, роднини и преподаватели!

Изложбата ще се проведе на 24 ноември, неделя от 18:00 часа в ГАЛЕРИЯ ГЕОРГИ ПЕТРОВ, намираща се на бул. Арсеналски 5 (метростанция „Европейски съюз“) – галерията се намира се срещу хотел „Хемус“ и търговски център „Park Mall“ в кв. Лозенец.

По покана на художника Георги Петров, нашите партньори от фондация BePart успяха да реализират своята идея и да организират един прекрасен празник за наградените ученици, чиито родители декларираха съгласието си за участието на творбите на техните деца в изложбата и отпечатването на книжка-албум с картините им!

„Творческото пространство в тази галерия е изключително въздействащо и безкрайно се радвам, че децата ще имат възможност да се запознаят с галерията, да видят картините си, редом до тези на световно утвърден художник и да се почувстват поощрени и вдъхновени за още творчески изяви. Предвидили сме награждаване на учениците с грамота за участие в изложбата, подарък и книжка – албум с поместени техни рисунки.“, сподели Милена Попова, учреждител на фондацията.

Нека заедно – деца, родители, организатори и учители съпреживеем този вълнуващ момент!

Благодарим на нашите партньори фондация Be PART Foundation, Милена Попова (учредител на фондацията), както и на художника Георги Петров.

Детска художествена изложба
Tagged on: