Поздравително слово на УН „Хермес“ за 15 септември 2015 година

Уважаема г-жо Директор,

Уважаеми учители и преподаватели,

Уважаеми родители,

Скъпи ученици!

От името на УН „Хермес” Ви поздравявам по случай началото на новата учебна година!

Като родител на две деца, учещи тук, и като член на Съвета на настоятелите смятам, че  успехите, които 125 училище постига се дължат не само на неуморната работа на г-жа Анастасова и ръководството, не само на изключитения професионализъм на учителите работещи в него, не само на прилежността и ученолюбието на неговите възпитаници, но и на активността и съпричастността към учебния процес и училищните проблеми от страна на родителите и на доброто им взаимодействие с ръководството на училището и преподавателския състав. В днешно време е невъзможно една учебна институция да се развива и да държи високо ниво, ако не е подкрепена от силно и амбициозно настоятелство. Използвам случая да изкажа нашата благодарност към всички родители, които чрез дарителските си вноски дават приноса си за да превръщаме 125 училище в един модерен и уютен втори дом за нашите деца. Уверявам тези от вас, чиито най-скъпи същества днес за първи път прекрачват прага му, че са направили добър избор и очаквам, че ще продължим заедно традицията родителите да сме неотменна част от училищния живот.

Скъпи учители, пожелавам ви спокойна, удовлетворителна и творческа нова учебна година. Учебна година, по време на която отново ще можете да чувствате, че вървим рамо до рамо с вас и ви подкрепяме в благородната ви мисия да изграждате личности от нашите деца.

Скъпи ученици, бъдете дръзновени и активни и нека, освен много нови знания, учебната година ви донесе  споделени приятелства и весели и незабравими преживявания!

Честит първи учебен ден!

 

Училищно настоятелство „Хермес“ при 125 СОУ „Проф. Боян Пенев“

Светла Иванова, член на Съвета на настоятелите.Повече снимки от галерията на 125 СОУ във фейсбук ТУК

 

Поздравително слово на УН „Хермес“ за 15 септември 2015 година
Tagged on: