Училище по мото безопасност

В края на учебната година и началото на лятната ваканция, по покана на Училищното настоятелство в 125-то СУ „Боян Пенев“ се проведе второто за град София „Училище по мото безопасност“. Инициативата е част от социалната мото кампания на BMM (Bulgarian Motorcycle Media) – Ние сме хора, не „донори“.

Гости на събитието бяха полицаи от СДВР, представители на мото клубовете Jokers MC и Devil Riders MCC. Учениците от 6 Е, 6 Ж , 6 З клас и техните учители се запознаха с екипировката, необходима на всеки моторист, както и с различните видове мотори. А дори да е ваканция, правилата и законите на пътя винаги трябва да се спазват от всички – автомоболисти, мотористи, велосипедисти и пешеходци, напомниха присъстващите полицаи.

След беседата децата имаха възможност да разгледат и да се запозанят отблизо с моторите на гостите. Интересът беше огромен и обещаваме, че при възможност ще поканим любезните организатори на кампанията от ВММ – Аня Будева и Любомира Бончева, отново в началото на следващата учебна година.

Благодарим на организаторите на кампанията, всички участници, както и на ръководството на училището, което оценява сериозността на инициативата! Пожелаваме на всички весело и безаварийно лято!

Албум със снинмки от събитието, състояло се на 13 юни 2017 година, може да видите в нашата Facebook страница..

Училище по мото безопасност
Tagged on: