Нова хуманитарна паралелка от 5 клас

Уважаеми родители, през новата учебна 2018/2019 г. като част от иновативното обучение в 125 СУ „Боян Пенев“, стартира нова хуманитарна паралелка от 5 клас.

За прием в новата паралелка се кандидатства чрез резултат от състезанието по български език и литература „Боян Пенев“, което тази година ще се проведе на 28.04.2018г.  Заявления за участие по образец се приемат в канцеларията на училището до 19.04.2018г. включително от 08.00 часа до 16.30 часа.

Обучението в нея е по специално изготвена програма за три години и с възможност за продължаване на профила и след 7 клас. През годините децата ще изучават специален предмет „Култура, креативност, комуникация“, обединяващ Лингвистика, История, Музика, Езикова култура и комуникация. Ще участват в интересни практикуми и работилници. Допълнителното обучение по руски език ще включва иновативни методи, разработени от Пушкински Институт в Москва.

Училището предлага: отлична подготовка, модерни стратегии, технологии и интерактивни методи на обучение, добро владеене на чужди езици, широка хуманитарна култура, ориентация към европейската ценностна система.

Линк за преглед на брошурата

За регламента и условията за участие в състезанието по български език „Боян Пенев“ може да прочетете на сайта на училището или тук.

Нова хуманитарна паралелка от 5 клас
Tagged on: