Честит първи учебен ден за 2022/2023 учебна година

Скъпи учители, ученици и родители,

15 септември винаги е бил празник, изпълнен с положителни емоции. Ден, който вдъхновява и дарява с желание децата ни да усетят удоволствието от ученето и познанието.

Мили ученици,

Бъдете устремени, мотивирани и любопитни. Бъдете смели в мечтите си, упорити в труда си и изкачвайте все по-високи върхове.

Уважаеми учители,

Продължавайте да вдъхновявате и напътствате нашите деца по пътя на науката. Дарявайте ги със знания, мъдрост и опит, за да постигат все повече успехи.

 

Скъпи родители,

Днес бихме желали да се обърнем най-вече към вас. Насърчавайте децата си. Дайте им криле. Посочете им вярната посока, в която да вървят. Вярвайте в тях и мечтите им. Радвайте се на техните постижения и се гордейте с тях. Бъдете по-близо до учителите и подкрепяйте усилията им. Изградете тази толкова необходима силна връзка между децата и училището. Покажете на децата си, че знанието е сила и че това знание те ще получат именно тук, в училище. Нека всички заедно възпитаме едни силни, знаещи, можещи и упорити личности, защото именно те ще градят нашето бъдеще.

 

УН „Хермес“ пожелава на всички ползотворна и вдъхновяваща нова учебна година!

Бъдете здрави и нека заедно да постигаме много успехи!

На добър час!

 

Честит първи учебен ден за 2022/2023 учебна година
Tagged on: